Nieuws

Naar de diëtist tijdens corona

De diëtisten van dietistengroep eetID ontvangen u graag in onze praktijk. Samen gaan we ervoor zorgen dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan. Een bezoek aan de diëtist is, onder voorwaarden, toegestaan. In onze infographic staan de laatste voorwaarden en regels.
Als u één van deze vragen met ja heeft beantwoord, dan laten we de afspraak graag telefonisch of via beeldbellen doorgaan.

Mondkapjes en u bezoek

Naar aanleiding van het dringende advies van de overheid om in openbare binnenruimtes een mondkapje te dragen stellen we voor om het volgende te doen : ·         Alle medewerkers van de entree dragen een mondkapje in de gangen, wachtruimte, trap/lift·         Alle bezoekers/cliënten wordt vriendelijk doch dringend gevraagd om dit ook te doen > informatie komt bij de ingang beneden. Mondkapje moet de bezoeker zelf meenemen·         In je spreekkamer kun je in overleg met je patiënt/cliënt besluiten om met inachtneming van ruim voldoende afstand het mondkapje af te doen

Gember in september

Op 19 september is het de dag van de diëtist. In het kader van deze dag geven wij een stukje gember. Gember is een pure smaakmaker voor gerechten en drankjes. Geen toevoegingen, geen suiker en toch een frisse, kruidige smaak.

Wist u dat u zelf gember kunt kweken ?

Zie hiervoor het filmpje voor meer informatie

Uw bezoek na 1 september

Kan ik een afspraak maken op de praktijk?

Ja, dat kan. In principe zien we iedereen weer op de praktijk. We houden de ruimten extra schoon en geventileerd. Daarbij zorgen we voor voldoende afstand tijdens de gesprekken.

Bent u ten tijde van de afspraak toch niet fit, laat het ons weten. We zoeken dan een passende oplossing voor uw afspraak.

Welke veiligheidsmaatregelen zijn er?

  1. Kom alleen als dat kan
  2. Kom niet te vroeg 
  3. Was of desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  4. Kom niet als u klachten heeft
  5. Maak liever geen gebruik van het toilet
  6. Houd afstand