afspraken

Afspraak maken
U kunt zowel met als zonder verwijzing van uw huisarts of specialist een afspraak met ons maken.

Dit gaat als volgt:

Contact opnemen
U heeft telefonisch contact met een van onze diëtisten. In dat telefoongesprek maakt u samen een afspraak over de de datum en de locatie. U kunt daarbij uw voorkeuren aangeven. Bent u ziek of invalide, dan komen we graag bij u thuis.

Het is ook mogelijk dat u een e-mail stuurt. Wij nemen vervolgens contact met u op. Zie het contactformulier onderaan de pagina.

De eerste afspraak
De eerste afspraak start met een persoonlijk gesprek. De bedoeling daarvan is dat u de diëtist leert kennen en zij u. Daarom zal zij veel vragen stellen. Bijvoorbeeld over:

  • uw (medische) geschiedenis
  • uw medicijngebruik
  • uw wensen
  • eerdere ervaringen met diëten en diëtisten

In dit gesprek maken we ook afspraken over de doelen die u wilt bereiken en de vervolgafspraken. We streven ernaar dat u steeds te maken heeft met dezelfde diëtist. Zij is uw vaste aanspreekpunt en begeleider.

Afspraak afzeggen

U kunt tot 24 uur vóór uw afspraak kosteloos afzeggen per telefoon of e-mail. Dit geldt ook buiten kantoortijden. Let op: het is belangrijk dat u dit op tijd doet, want een vergeten afspraak valt niet onder de vergoedingen van uw zorgverzekeraar.

Telefoon (072) – 5 123 663

Bij geen gehoor kunt u een bericht inspreken, ook in de avonduren en in het weekend.

E-mailen is ook mogelijk. U stuurt een e-mail en geeft aan dat uw afspraak niet door kan gaan. Wij bellen of mailen dan om een nieuwe afspraak te maken. Het e-mailadres dat u daarvoor gebruikt is: info@eetid.nl. U kunt ook het onderstaande formulier invullen.