Samenwerking & partners

Wij maken deel uit van gezondheidscentra in Nieuwe Niedorp, Heerhugowaard, Tuitjenhorn en Alkmaar. Daar werken we onder andere samen met oefentherapeuten, fysiotherapeuten, verloskundigen, psychologen, huisartsen, praktijkondersteuners en apothekers.

deDENK
Samenwerkingsverband diëtisten eerste lijn in de regio. www.dedenk.nl

HONK
Partner in ketenzorg voor mensen met DMII en CVRM. http://www.hapa-alkmaar.nl/

NCOI
Janneke is docent voor de hbo-opleiding voeding en diëtetiek. www.ncoi.nl

SterkThuis

Partner in zorg voor kwetsbare ouderen, samen met fysio-, oefen- en ergotherapie. www.sterkthuis.nl

Via onderstaande organisaties vindt u meer informatie over voeding en diëten. Wanneer u op de naam klikt, komt u op de betreffende website terecht.

Diabetesvereniging Nederland
Hartstichting
Maag Lever Darm Stichting
Nederlandse Vereniging van Diëtisten
Vitamine Informatie Bureau
Voedingscentrum

NVD
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD). Dit is de vereniging die de diëtist profileert en positioneert als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. Janneke zit in de redactieraad van het tijdschrift van deze vereniging. www.nvdietist.nl

Kwaliteitsregister Paramedici 

Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) registreert alle diëtisten die aantoonbaar hebben voldaan aan de opleidingseisen en de door de beroepsgroep gestelde kwaliteitseisen. Wij zijn allen ingeschreven in het kwaliteitsregister zodat u er zeker van kunt zijn dat u geholpen wordt door een bevoegd en deskundig diëtist.