Waar staan we voor?

Zelf de regie nemen

Ieder mens is anders en vraagt ook iets anders als het gaat om voeding en eetgewoonten. Wij vinden dit een van de boeiendste en leukste aspecten van ons werk. Belangrijk zijn: het inzicht in hoe u naar eten kijkt en anders leren eten op een manier die bij u past.

Plezier in eten
Eten is ontspanning. Een moment van rust. Toch is het soms lastig om er op die manier naar te kijken. Eten is iets geworden van ‘dit mag wel en dat mag niet’. Met ons advies willen we niet alleen dat u gezonder gaat eten, maar ook dat u het eten weer echt proeft en ervan leert te genieten.

Het effect van ‘gewoon’ eten
Wij werken graag aan de verbetering van de kwaliteit van het leven van onze cliënten. Voor een groot deel kan dit met ‘gewoon’ eten. Mensen voelen zich dan al snel fitter en vitaler. Hun andere manier van eten is bovendien zichtbaar in bijvoorbeeld de verbetering van de bloedglucose, minder maag- en darmklachten en/of meer zelfvertrouwen.

Wat wij belangrijk vinden, ziet u terug in onze waarden:

  • Respect – Respect is onze basishouding. Wij respecteren onze cliënten, de professionals met wie wij werken en natuurlijk elkaar.
  • Persoonlijke aandacht – Iedereen heeft een ander verhaal. Daarom vinden wij het belangrijk om alle rust en tijd te nemen om u te leren kennen. Dit is wat ons betreft een voorwaarde om te kunnen bijdragen aan uw wens om gezond en vitaal te worden.
  • Nuancering – Wij kijken niet zwart-wit, maar zoeken naar een balans tussen wat u kunt en wilt en wat goed voor u is.
  • Verbetering – Wij streven naar verbetering, niet naar perfectie. Het belangrijkste is dat u haalbare doelen stelt, om vervolgens stappen te maken in de goede richting.
  • Gezondheid & vitaliteit – Wij streven ernaar dat iedereen binnen zijn of haar mogelijkheden zo gezond en/of vitaal mogelijk is.